2010-05-23 12:07:15• hírek • Szatmar.ro

Telt házas humor

Negyedik alkalommal rendezték meg Szatmárnémetiben a Stand Up Comedy humorestet.

A három név, Aranyosi Péter, Kiss Ádám, valamint a Szomszédnéni Produkciós Iroda biztosíték volt a közönség számára arra nézve, hogy közel három órán keresztül fejleszteni fogják rekeszizmaikat. Az előadásra annyira nagy volt az érdeklődés, hogy egyazon nap kétszer is műsorra kellett tűzzék azt a Szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmónia termében.  A két székely humorista TSZ (Tóth Szabolcs) és Béfé (Bálint Ferenc) melegítették be a közönséget. Lássuk be, ez remekül sikerült ez nekik. A kezdetben szárnyukat még csak Kolozsváron próbálgató páros napjainkban már erdélyi szinten közismert, sőt Magyarországon és Ausztriában is felléptek már.


Röpködtek a poénok
Röpködtek a poénok


A Tamási Áron regények székely furfangja bár hiányzott előadásukból, a közönségnek mégsem volt egy perc nyugta sem a poénbombák támadásától. Több helyzetkomikumot is eljátszottak, kezdve a kissé csökevényes agyú falusi diák és a helyettesítőtanár közötti párbeszédtől, a késsel fejbe szúrt páciensig, akinek a pszichológus próbálja megoldani gondját. Előadásukból a román-magyar konfliktusos történetek sem hiányoztak, mint ahogy a szülőkkel való problémák sem. Műsorukba a közönséget is bevonták, sztárrá tettek pár percig egy vállalkozó szellemű fiatalembert.


A közönséget is bevonta a duó
A közönséget is bevonta a duó


Aranyosi Péter és Kiss Ádám is az elvártaknak megfelelően szerepeltek. Ádi előadásának első fele bár laposabb volt kissé, a szünet után mintha erőre kapott volna és csak úgy röpködtek a poénjai. Elmesélte, hogyan nyaralt közösen Gáspár Győzike családjával, illetve arra is rávilágított, hogy Karda Beáta talán még Kiszel Tündén is túltesz, a szőkeséget illetően. Aranyosi tanár úrtól megtudhattuk, mennyire értelmes diákokat próbált a tudás birtokosaivá tenni, több-kevesebb sikerrel. Gyerekeinek mindennapi életét is megismerhette a közönség, persze ezeknek is csak az érdekesebb részeit. Túlzás nélkül mondhatom, hogy a három órás műsoron mindvégig csak nevetett a közönség, de néhányan talán már nyerítettek is a poénokon. A vicckuckó bezárása után a nézőknek lehetőségük nyílt aláírásokat szerezni, illetve fotózkodni a dumagépekkel.


Nagy sikernek örvendett az előadás
Nagy sikernek örvendett az előadás


Az előadás után dedikáltak a művészek
Az előadás után dedikáltak a humoristák


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: